Storytelling Summercamp

Wat is jouw verhaal?

Wie ben je? Waar sta je voor? Waar ga je voor? Wat is jouw verhaal – als ondernemer, als professional, als leider, als team? En … hoe vertel, verfilm, verbeeld of schrijf je dat?

Tijdens een wervelende tweedaagse op een prachtig kasteel in Doorn, waar ooit een schrijver woonde, gaan we op dag 1 op zoek naar jouw verhaal.

Op dag 2 dag maak je daarvan samen met een filmer, een performer, een tekenaar of een schrijver een kant en klaar film-scenario, een krachtige presentatie, een prachtige tekst of een sprekend beeld. ’s Avonds vertellen we elkaar kampvuurverhalen of maak je een verfrissende wandeling over het fijne landgoed. Alles is voor je geregeld: twee heerlijke lunches, een lekker diner én een goed bed. Dát is het Storytelling Summercamp 2019!

Storytelling Summercamp 2019 is voor iedereen die z’n eigen verhaal of dat van z’n team op het spoor wil komen en krachtig wil leren vertellen, schrijven of verbeelden. Je hoeft géén ervaring met storytelling te hebben!

Lees hier alle informatie over het Storytelling Summercamp 2019

Praktische informatie:
– 29 en 30 augustus 2019
– Waar: Doorn (Utrecht)
– Investering tot 1 juni: € 890; ná 1 juni 2019: € 1.090 (inclusief overnachting en alle maaltijden)

Storytelling Summercamp 2019 wordt georganiseerd door TheStoryConnection (Annet Scheringa). 

Event Storytelling Gilde

Verhalen op het stoomschip

In november 2018 hield het Storytelling Gilde een event op het stoomschip SS Rotterdam.

Bekijk het bovenstaande filmpje voor een impressie.

Trends storytelling:

Wat staat ons komend jaar te wachten in organisaties?

Storytelling is inmiddels een serieuze tool in organisaties om veranderingen tot stand te brengen.

Storytelling helpt bij identiteitsvraagstukken, maar ook om te evalueren en te reflecteren. Een overzicht van de belangrijkste trends in storytelling in organisaties in 2019, gezien vanuit het Storytelling Gilde.

 

Hype of meer?

Artikel in vakblad C

Het werd al vaak over ‘communicatie’ gezegd, nu is ‘storytelling’ aan de beurt: ‘Dat kan toch iedereen?’

Niet dus. Het is een vak apart, een metier dat je moet beheersen om er uit te kunnen halen wat er in zit. De hoogste tijd om business storytelling in een professionele jas te steken. Vakgenoten sloegen de handen ineen en het Storytelling Gilde was geboren

De redactie van C (het magazine van Logeion) interviewde enkele initiatiefnemers over de oprichting van het Storytelling Gilde. Lees het interview hier.